Als “concullega’s” treffen Ine en ik elkaar regelmatig op onze gezamenlijke werkplek GP2W in Rotterdam. In een periode dat ik zelf met een ontwikkelvraag worstelde heeft Ine mij op een hele warme en effectieve manier een stuk op weg geholpen. En dat op zo’n “typische coach-manier”, door het stellen van korte maar doordachte vragen waardoor je zelf aan het denken wordt gezet. Dat had ik even nodig en het resultaat was dat ik heel snel weer mijn prioriteiten op een rij had. Dank je Ine!

Tessa Faber

Ondernemer, Makingsense

Klantmanager werk, intaker/bestandscreener, trajectbegeleider | Re-integratie | Spoor 2
Ine ken ik al jaren als collega en altijd valt me weer op hoe sprankelend ze is. Ine is een vakvrouw die als coach de kandidaat veel ruimte geeft om zijn of haar eigen weg te vinden en daarin op cruciale momenten handvatten aanreikt. Het coachen verloopt bij haar op een hele natuurlijke manier. Ine heeft ook zichzelf de ruimte gegeven om nieuwe coachwegen in te slaan en daardoor heeft ze verschillende specialisaties ontwikkeld, waaronder het coachen met inzet van paarden en het gebruiken van opstellingen. Ine heeft een groot intuïtief en creatief vermogen dat ze op concrete, totaal niet zweverige wijze inzet. Ze is mentaal en spiritueel in balans en dat kom ik zo maar weinig tegen. Ik wil Ine van harte aanbevelen.

Jolanda Verweij

Ondernemer , Madruga

De specialisatie van Ine is paardencoaching. Ik heb als toeschouwer mogen ervaren hoe zorgvuldig zij dit doet. Ine is in staat om ruimte te creeeren voor mens en dier. De client krijgt alle ruimte om te ontdekken welk dier er bij hem past. Het paard de ruimte om te ontdekken wie er bij hem komt staan.
Uit de interactie tussen mens en dier worden patronen zichtbaar gemaakt. Oplossingen en mogelijkheden waar normaal gesproken “niet bij te komen is”, dienen zich als vanzelf aan.
Dit alles onder de bezielende leiding van Ine met als trefwoorden: ruimte scheppend, invoelend, zorgvuldig en de juiste vragen stellend.
De client heeft na een uur werken een schitterende ervaring en met een foto van hemzelf met het paard een anker om de ervaring elke keer weer op te halen.
Ik kan Ine van harte aanbevelen.

Anneke Derksen

Ondernemer , Derksen Loopbaancoaching